Prijaty-Lajz: Shadow PRIEST, dps
3 posters
Strana 1 z 1
Prijaty-Lajz: Shadow PRIEST, dps
Nick, Class, LvL: Lajz Priest 80
Spec a talenty: Shadow 13/0/58
Poznas Taktiky na UD 25 + aj UD HM: Ano, v nejmenované guildě jsem byl obeznámen. Jak na 25, tak 25HM.
Točka DPS, HPS?: VT+SWP+DP+MB+SWD+MF+MF+VT+MB+SWD+MF = refresh dotek
Gearscore(pve eq): 4479
Alti: Berti - PvP rogue, Azumaxator - pve rogue
Vyexpená alebo kúpená postava: Vyexpená
Vek: 19
Ako často som online: Denně
Mas cas Piatok, Sobota, Nedela-18:00-22:00???: Ano, čas mám.
Mumble a mikrofón: Jsem vlastníkem obojeho.
Prečo práve Shadows of Eternity?: Od jistých zdrojů mám informaci, že to stojí zato!! Tak se musím přesvědčit !
Koho z guildy poznám: Zrada, Mohavik, a celkově tyto lidi od nejmenované guildy.
Čo môžem ponúknuť: Flexibilitu, pozornost na raidu, respektování pravidel, kvalitní podporu na raidu, spolehlivost, kázeň, sometimes humor
Čo očakávam od guildy: Pravidelné UD, bez wipovaček a zbytečného zdržování. Příjemný kolektiv.
Predošlá guilda: Exodus
Dôvod odchodu: Opustil jsem z důvodu neprofesionálního chování ze stran GL. Další hřbíky do rakve jako třeba po 4-5 měsících neustále na ranku nováček, při aktivním raidování, nebo další neadekvátní hodnocení za podporu raidu během progressu aj.
Děkuji za přečtení
Hezký den
Spec a talenty: Shadow 13/0/58
Poznas Taktiky na UD 25 + aj UD HM: Ano, v nejmenované guildě jsem byl obeznámen. Jak na 25, tak 25HM.
Točka DPS, HPS?: VT+SWP+DP+MB+SWD+MF+MF+VT+MB+SWD+MF = refresh dotek
Gearscore(pve eq): 4479
Alti: Berti - PvP rogue, Azumaxator - pve rogue
Vyexpená alebo kúpená postava: Vyexpená
Vek: 19
Ako často som online: Denně
Mas cas Piatok, Sobota, Nedela-18:00-22:00???: Ano, čas mám.
Mumble a mikrofón: Jsem vlastníkem obojeho.
Prečo práve Shadows of Eternity?: Od jistých zdrojů mám informaci, že to stojí zato!! Tak se musím přesvědčit !
Koho z guildy poznám: Zrada, Mohavik, a celkově tyto lidi od nejmenované guildy.
Čo môžem ponúknuť: Flexibilitu, pozornost na raidu, respektování pravidel, kvalitní podporu na raidu, spolehlivost, kázeň, sometimes humor
Čo očakávam od guildy: Pravidelné UD, bez wipovaček a zbytečného zdržování. Příjemný kolektiv.
Predošlá guilda: Exodus
Dôvod odchodu: Opustil jsem z důvodu neprofesionálního chování ze stran GL. Další hřbíky do rakve jako třeba po 4-5 měsících neustále na ranku nováček, při aktivním raidování, nebo další neadekvátní hodnocení za podporu raidu během progressu aj.
Děkuji za přečtení
Hezký den
Lajz- Počet príspevkov : 1
Opoved
Tak ja som jednoznacne ZA Precalen poznam tohto hraca a som rad ze sa chce knam pridat, cas na raidy ma taktiky pozna nemam nic proti.
Zrada- Počet príspevkov : 141
Similar topics
» Prijaty-Holy/Shadow Priest
» Prijaty-Portgas - Shadow Priest
» Shadow priest
» Nedoriesene-priest Fhaileen
» Neprijaty-Neony Shadow priest
» Prijaty-Portgas - Shadow Priest
» Shadow priest
» Nedoriesene-priest Fhaileen
» Neprijaty-Neony Shadow priest
Strana 1 z 1